Skip to main content

Dit evenement vindt plaats bij Beci, van 16u tot 17u30.

 

Weet U dat zelfs iconische bedrijven als Apple, Lego en IBM zware tijden hebben gekend en op de rand van het faillissement hebben gestaan. Maar wat hen allemaal heeft gered, was hun vermogen om zichzelf te vernieuwen, hun bedrijfsmodel opnieuw uit te vinden en zich te richten op innovatie. Deze ervaringen hebben deze bedrijven waardevolle lessen geleerd over financieel beheer, bedrijfsstrategie en aanpassing aan veranderingen in de markt. En dankzij dit zijn ze in staat geweest toekomstige uitdagingen met optimisme en vastberadenheid tegemoet te treden.

En dat is precies wat we u tijdens deze spannende conferentie gaan laten zien! Wij zullen u laten zien hoe u een nieuwe start kunt maken met de oplossing van procedure van Gerechtelijke Reorganisatie (PGR) en bedrijfsbemiddeling. We zullen de voordelen uitleggen van PRJ als overdrachtsinstrument, dat steeds meer wordt erkend als een effectieve oplossing in het ondernemingsrecht. En het beste deel? Het Brussels Hoofdstedelijk Gewest draagt voor 75% bij in de juridische en boekhoudkundige kosten van een PRJ tot een maximum van 5.333 EUR inclusief BTW!

We zullen ook enkele boeiende praktijkgevallen met u delen, met name die van Orchestra Pré-Maman, Algemene Ondernemingen 3ème Bureau, het Atomium Restaurant en Zen Car, waarbij we de rol van de verschillende spelers zoals advocaten, wettelijke vertegenwoordigers en bedrijfsbemiddelaars belichten. We laten u ook kennismaken met andere insolventierechtelijke instrumenten die het waard zijn om te kennen, zoals bedrijfsbemiddeling, de buitengerechtelijke schikking en de pre-pack. Laat u inspireren en motiveren om alle toekomstige uitdagingen met vertrouwen en vastberadenheid aan te gaan!

 

PROGRAMMA

  • 16u: Onthaal
  • 16u15: Presentatie
  • 17u15: Vraag en antwoord sessie
  • 17u30: Drink

 

LUIDSPREKERS

Tibault le Hardÿ, Advocaat, Shape Law Firm

 

Dimitri Paternostre, Advocaat, Shape Law Firm


DEELNAME
Gratis

 

                             

 

Details

Begin: 22 mars 2023
16:00
Einde: 22 mars 2023
17:30
BECI - Chambre de Commerce de Bruxelles

BECI

Louizalaan Avenue Louise 500
1050 Brussel
België

Andere evenementen

Gedetecteerde tijdzone