Skip to main content

Bent u internationaal actief of heeft u plannen in die richting? Hebt u specifieke vragen over het opstarten van een bedrijf in het buitenland, over contracten met partners of over administratieve procedures in een ander land? 

Op 8 december organiseren de Belgische Kamers van Koophandel de Chambers Export Day, een gratis evenement voor bedrijven. U krijgt de gelegenheid om al uw vragen te stellen tijdens online gesprekken van 25 minuten aan alle deelnemende Belgische Kamers in het buitenland die elk een specifieke regio afdekken.  

Belgisch-Luxemburgse Kamers van Koophandel in het buitenland?  

Precies! De Belgisch-Luxemburgse Kamers van Koophandel in het buitenland behartigen de belangen van Belgische en Luxemburgse ondernemingen in het buitenland. Ze worden beheerd door ondernemers, zoals u, die elkaar helpen en hun ervaring op het terrein delen. Een bron van ongekende rijkdom die we een hele dag ter beschikking stellen.  

Hoe werkt het concreet? 

Deelnemen is eenvoudig: log in op het Conversation Starter-platform en beantwoord de vragen over uw activiteiten, de onderwerpen die u wil bespreken en de continenten of  regio’s die u interesseren of waarin u reeds actief bent.  U kan er de profielen zien van de aanwezige Kamers en rechtstreeks een afspraak boeken. Vergeet niet aan het eind van het formulier te vermelden indien u reeds lid bent van een Kamer. Alles gebeurt online, downloaden is niet nodig. Schrijf u vandaag nog in! 

Meer informatie: https://belgianchambers.be/en/chambers-export-day-2022/

Details

Begin: 8 décembre 2022
08:00 (UTC/GMT +01:00 - Europe / Brussels)
Einde: 8 décembre 2022
18:00 (UTC/GMT +01:00 - Europe / Brussels)
BECI

Online evenement

Andere evenementen

Gedetecteerde tijdzone