Skip to main content

Het ziet er naar uit dat de laatste golf van de Covid-19 crisis achter ons ligt.   

Voor veel bedrijven heeft deze gezondheidscrisis ontegenzeggelijk de manier van werken veranderd, met name door de veralgemening of intensivering van telewerken.    

Sommige ondernemingen zijn winst blijven maken en hebben die zelfs verhoogd. Anderen hebben echter te maken met een beperkt budget voor de aanwerving of uitbreiding van werknemers.   

Ongeacht de huidige financiële situatie van bedrijven, heeft de crisis aangetoond dat zij meer dan ooit hun kosten moeten beheersen.  

Op welke manier kunt u als werkgever een aantrekkelijk salaris of een salarisverhoging aanbieden en tezelfdertijd de kosten voor het bedrijf beperken?  


PROGRAMMA

Hoewel er geen revolutionaire veranderingen hebben plaatsgevonden tijdens de Covid-19-crisis, kijken wij tijdens dit webinar samen, op een pragmatische manier, naar de laatste ontwikkelingen en verduidelijkingen op het vlak van de loonoptimalisatie.

  • Forfaitaire onkostenvergoeding en telewerken 
  • Consumptiecheques 
  • Vergoeding voor overdracht van auteursrechten 
  • CAO 90 loonbonus 
  • Winstpremie 
  • Mobiliteitsbudget 
  • De 0,4% marge voor loonsverhogingen in 2021

Ce webinar sera également organisé en français le jeudi 15 juillet.


SPREKER

Hilde Tielens, Manager Legal Consulting, Partena Business Solutions 


DEELNAME

Gratis voor leden BECI, BHA
Prijs €100 (excl. BTW) voor niet-leden


CONTACT

Training Team, 02 643 78 19 - trainings@beci.be

Over BECI
BECI (Brussels Enterprises Commerce & Industry) is het resultaat van een partnerschap tussen de Kamer van Koophandel en de Unie van Ondernemingen in Brussel: twee private non-profitorganisaties, beheerd door en voor hun leden, gebaseerd op een interprofessioneel, neutraal en tweetalig model. BECI vertegenwoordigt twee derde van de werkgelegenheid in Brussel en meer dan 35.000 bedrijven. 5 redenen om lid te worden van Beci.  

Details

Begin: 13 juli 2021
10:00
Einde: 13 juli 2021
12:00
BECI

Online evenement

Andere evenementen

Gedetecteerde tijdzone