Skip to main content
10 uur - Innoveren met design thinking
Design Thinking is een benadering die creativiteit en structuur combineert om grote problemen op te lossen. In deze workshop maak je kennis met het framework, zodat je het kunt gebruiken om het hele jaar door leuke en zinvolle persoonlijke projecten uit te bouwen.

11.15 uur - Boost je marketingmix met betalende kanalen
Ontdek wat betaalde advertenties kunnen betekenen voor je zaak. We leren je dat er verschillende communicatiestijlen zijn voor de verschillende fases waarin je klant zich bevindt, en laten je kritisch bekijken welke betaalde advertentiekanalen het best bij je zaak passen. Daarnaast leer je hoe je je return on investment kan berekenen.
 
13 uur - Aan de slag met online adverteren
Tijdens deze workshop bespreken we de belangrijkste advertentie-opties en hun voordelen. Je leert over search, display en social advertising en hoe je campagnes kan opzetten.

14.15 uur - Laat je bedrijf groeien met YouTube
In deze workshop zie je hoe de gegevens en inzichten van Google je helpen om je doelpubliek te bereiken via Youtube, en zo om te zetten in resultaten voor je bedrijf.
 
15.30 uur - Geef je presentatieskills een boost
Tijdens deze workshop leer je hoe je krachtige presentaties kan maken die het publiek aanspreken. We laten je zien hoe belangrijk het is om een verhaal te vertellen en emoties te creëren, en hoe je dit kan vertalen naar een presentatie.
 

Gratis deelname 

Details

Begin: 3 juli 2020
10:00
Einde: 3 juli 2020
16:30
BECI - Kamer van Koophandel van Brussel

Andere evenementen

Gedetecteerde tijdzone