Skip to main content
10 uur - Maak je website gebruiksvriendelijk
In deze workshop leer je wat een 'goede' website is en hoe je je website gebruiksvriendelijk kunt maken voor desktop, tablet en mobiel.

11.15 uur - Bouw een eenvoudige website voor je bedrijf
In dit digitale tijdperk is online aanwezigheid essentieel voor elk bedrijf. Een van de mogelijkheden is een eigen website. In deze workshop laten we je zien hoe je van nul een eenvoudige website kunt bouwen met Google Sites.

13 uur -  Google Analytics succesvol opzetten
Deze workshop leert je waarom je een meetplan voor je bedrijf nodig hebt vóór je de Google Analytics traceercode laat plaatsen. De termen ‘Gebeurtenissen’ en ‘Filters’ komen aan bod, zodat je je data beter kan configureren. Je leert ook in de praktijk doelen instellen in Google Analytics.

14.15 uur - Haal meer uit je data met Google Analytics
In deze workshop toont de trainer je een actieve Google Analytics-account en verschillende visualisaties van data, zodat je antwoorden kan vinden op heel praktische vragen over data. We geven je ook handige tips & tricks en tonen je het belang van een goed dashboard.  
 
15.30 uur Vind antwoorden in data
Hier leer je waar je de nodige informatie kan vinden om je zaak te doen groeien. Er wordt uitgelegd hoe belangrijk het is om de cijfers te volgen in plaats van je buikgevoel. 


Gratis deelname


 

Details

Begin: 19 juni 2020
10:00
Einde: 19 juni 2020
16:30
BECI - Kamer van Koophandel van Brussel

Andere evenementen

Gedetecteerde tijdzone