Skip to main content
Op 21 oktober krijgt u concreet advies van onze deskundigen op het gebied van douane, BTW, intellectueel eigendom, contracten, personeel ...

Net na de Europese Top op 17 en 18 oktober en amper enkele dagen voor de deadline van 31 oktober komt u te weten wat ons allen te wachten staat na de waarschijnlijke terugtrekking van het Verenigd Koninkrijk uit de Europese Unie.

Welke mogelijke gevolgen kan Brexit nadien op uw commerciële activiteiten hebben, ongeacht of u al dan niet actief bent in het Verenigd Koninkrijk? Wat moeten we ons voorstellen bij de zogenaamde "overgangsperiode"? Hoe zit het met een terugkeer naar de basisregels van de WTO voor de handel met Groot-Brittannië?

Stel uw vragen aan onze experts van PWC en van de Algemene Administratie van Douane en Accijnzen. Zij zullen die op een concrete en transverse manier beantwoorden!

Een bedrijf dat zich al op Brexit heeft voorbereid zal zijn ervaring met u komen delen en uitleggen op welke manier het nu klaar staat voor een "harde Brexit"!


SPREKER
Lionel Van Reet - PWC Partner
Customs and International Trade

DEELNAME
50€ excl. BTW
Voor leden van BECI: gratis

CONTACT
events@beci.be

Details

Begin: 21 oktober 2019
15:00
Einde: 21 oktober 2019
19:00
BECI - Kamer van Koophandel van Brussel

BECI

Louizalaan 500
1050 Bruxelles
België

Andere evenementen

Gedetecteerde tijdzone