Skip to main content
10 uur - Creëer een contentstrategie voor je social media
Wat zien en lezen mensen graag op social media? Tijdens deze workshop leer je het belang van interactie en hoe je een contentkalender opstelt.
 
11.15 uur - Doeltreffend schrijven voor social media
In deze workshop richten we ons op het geschreven gedeelte van social media-posts. Je leert hoe je je eigen stijl vindt, hoe je de doelgroep van je bedrijf kan aanspreken, en hoe je optimaal gebruik kan maken van de (korte) tijd en ruimte die je hebt.
 
13 uur - Aan de slag met videomarketing
Tijdens deze workshop hebben we het over video, één van de snelst groeiende media in online marketing. Je leert meer over YouTube, krijgt een introductie tot Video Analytics, en neemt ook een aantal handige tips & tricks mee waarmee je zelf met video aan de slag kan.

14.15 uur - Communiceren met klanten via e-mailmarketing
In deze workshop leer je hoe je e-mailmarketing kan gebruiken voor je bedrijf, waar je rekening mee moet houden voor je nieuwsbrieven uitstuurt, en hoe je een succesvolle e-mailmarketing strategie kan opzetten.
 
15.30 uur - Laat je bedrijf groeien met YouTube
In deze workshop zie je hoe de gegevens en inzichten van Google je helpen om je doelpubliek te bereiken via Youtube, en zo om te zetten in resultaten voor je bedrijf.  
 

Gratis deelname 

Details

Begin: 26 juni 2020
10:00
Einde: 26 juni 2020
16:30
BECI - Kamer van Koophandel van Brussel

Andere evenementen

Gedetecteerde tijdzone